Škoro otkazao koncert za Oluju u Kninu

Menadžer Miroslava Škore Miljenko Ćurić u ponedjeljak je gradskim vlastima u Kninu otkrio da Škoro, zbog predsjedničke kandidature, neće pjevati na proslavi Oluje u njihovom gradu.

Još prošle godine dogovoreno je da Škoro 5. kolovoza bude glavni izvođač na koncertu koji će se održati na središnjem kninskom trgu, ali popularni je pjevač odustao zbog ulaska u izbornu utrku.

“Morao sam obavijestiti zamjenicu gradonačelnika Kristinu Perić da Škoro neće moći 5. kolovoza nastupiti u Kninu. Nakon objave kandidature za predsjednika Republike, Škoro je donio odluku da taj dan neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj, zato što ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima”, kazao je Ćurić za Novi list.

Gradonačelnik Knina Marko Jelić nije očekivao ovakav razvoj događaja. “Ne znam je li se prošle godine, kad smo sa Škorom dogovorili koncert, on planirao kandidirati za predsjednika Republike. Izrazito se protivim miješanju proslave Oluje s bilo kakvom politikom i izborima. Zato vjerujem da nije bilo razloga da Škoro ne dođe 5. kolovoza u Knin i normalno odradi koncert koji naš grad financira”, kaže Jelić.

Dodao je kako se sa Škorinom kandidaturom za njih nije ništa promijenilo. “Možda je Škoro bio pod stanovitim medijskim pritiskom. Ali, postupio je kako je smatrao potrebnim i odabrao svoj put. Nema problema”, zaključio je.

Komentiraj