ŠKORO ODGOVORIO PREDSJEDNICI ‘Čak i da jesam eksperiment, mene se nikad neće morati sramiti i stidjeti’

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro odgovorio je aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović koja ga je u intervjuu za N1 nazvala “eksperimentom”.

“Nemam običaj komentirati stavove i izjave svojih protukandidata jer uglavnom ne govore ni o kakvom programu nego samo o prošlosti. Ali kad me netko prozove velim reći svoj stav. Aktualna predsjednica rekla je da sam ja eksperiment. Ja bih prije svega, ovu 20-godišnju vladavinu u kojoj se izmjenjuju HDZ i SDP i vježbaju na ljudima, nazvao jednim velikim eksperimentom. Ali ono što definitivno mogu obećati hrvatskom narodu, čak i da jesam eksperiment, mene se nikad neće morati sramiti i stidjeti”, kazao je Škoro, javlja N1.

“Na izjavu aktualne predsjednice da ja s pozornice ne mogu komunicirati sa svojim narodom, mogu reći, da se ljudi u ovoj državi već godina uz moje pjesme rađaju, vjenčaju, žive, i sahranjuju i na svakom koncertu se događa jedan cijeli vatromet emocija između naroda i mene”, izjavio je Škoro, dodavši da mu je žao što nije bila ni na jednom njegovom koncertu, ali i što neće imati priliku doživjeti njegov koncert jer “kad će ona imati vremena za to”, on će “biti na Pantovčaku”.

KOLINDA “Nije mene Tito poslao u Ameriku, poslao me moj tata mesar”

Komentiraj