ŠKORO ODGOVORIO PLENKOVIĆU: “U strahu su velike oči”

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u četvrtak je putem društvene mreže Facebook odgovorio predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću, koji ga je ranije danas spomenuo na konferenciji za novinare.

Plenković je, podsjetimo, komentirajući predsjedničke kandidate rekao: “Imate predsjedničke kandidate koji se javljaju samo preko društvenih mreža. Gdje je tu hrabrost, gdje je tu stav? Koji je to žanr politike, kako će taj govoriti o fiskalnoj konsolidaciji, o gospodarskom rastu, o respektu koji imamo u međunarodnoj zajednici”, rekao je.

U STRAHU SU VELIKE OČIDanas smo svjedočili svojevrsnom političkom fenomenu. U nedostatku svoga kandidata, jer još nije…

Posted by Miroslav Škoro (službena stranica) on Thursday, August 1, 2019

Objavu s naslovom ‘U strahu su velike oči’ u nastavku Vam prenosimo u cijelosti:

“Danas smo svjedočili svojevrsnom političkom fenomenu. U nedostatku svoga kandidata, jer još nije svanuo lijep i sunčan dan za objavu kandidature, premijer vodi kampanju protiv ostalih kandidata. Rekli bi naši stari: u strahu su velike oči.

Za razliku od onih, kojima su prirodno okruženje konferencijske dvorane i politički saloni, ima nas koji se najbolje osjećamo među svojim narodom. Staneš pred tisuće ljudi i gledaš ih u lice, a ne se bojati suočavanja s jednim jedinim čovjekom na rivi. Nikada neću bježati od svog naroda, a u Saboru me neće čuvati tjelohranitelji.

O načinima, mjestu i vremenu komunikacije odlučivat ću sam i nitko mi to neće diktirati. Važna je poruka, a ne način na koji se ona prenosi”, napisao je Škoro.

Komentiraj