ŠKORO: “Ne potvrđujem spekulacije. Kod nas glazbenika i poduzetnika vrijede činjenice”

Miroslav Škoro, popularni glazbenik, poduzetnik, doktor ekonomskih znanosti i odnedavna predavač na sveučilištu Sjever, definitivno je prelomio – ide u utrku za predsjednika Republike, objavio je u četvrtak Večernji list. Dva dana ranije, u utorak, Nacional je već donio ekskluzivnu priču o Škorinoj kandidaturi na predsjedničkim izborima i kolebanjima koja su prethodila odluci da postane kandidat, prvenstveno zbog financijskih i poslovnih razloga jer bi , ako pobijedi, osim njega bez značajnih prihoda ostali i njegovi suradnici.

Svoju kandidaturu, doznao je sada Večernji iz najbližeg Škorina kruga, objavit će potkraj ovoga tjedna.

Njegova kandidatura, koja dolazi nekoliko dana nakon službene kandidature Zorana Milanovića, jakoga kandidata ljevice, učinit će sljedeće predsjedničke izbore najzanimljivijima i najneizvjesnijima dosad. Jedan od razloga neizvjesnosti jest i to što bi, prema mišljenju nekih relevantnih političkih analitičara, Škoro mogao ugroziti ne samo izglede predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, iza koje će stati vladajući HDZ sa svom svojom stranačkom infrastrukturom, nego i ući u drugi izborni krug, navodi dnevnik.

Škoro na predsjedničke izbore ide kao nezavisni kandidat, no ne odbacuje mogućnost podrške pojedinih političkih stranaka ili koalicija. Razgovarat će sa svima koji prihvaćaju njegove stavove, bez obzira na to pripadaju li prema političkoj orijentaciji desnom centru, centru ili lijevom centru. Mogućnost suradnje odbija jedino s ekstremnim političkim opcijama, dakako i lijevima i desnima, piše taj dnevnik.

“Ne potvrđujem spekulacije”

“Ne potvrđujem spekulacije. Kod nas glazbenika i poduzetnika vrijede samo činjenice. Kad se vratim s puta, dat ću izjavu”, kazao je jutros Škoro za N1.

ŠKORO ODLUČIO UĆI U PREDSJEDNIČU UTRKU IAKO ĆE AKO POBIJEDI IZGUBITI MILIJUNE

Komentiraj

Source:HINA i Nacional