ŠKORO KOMENTIRAO ‘WHATSAPP AFERU’: “Njima je stalo samo do vlastitih pozicija”

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro u srijedu je na svom Facebook profilu komentirao ‘aferu WhatApp’, koja već nekoliko dana ‘trese’ HDZ.

Njegovu objavu, naslovljenu sa ‘Za Hrvatsku bez straha’, u nastavku Vam prenosimo u cijelosti:

“Hrvatski narod živi u strahu od političkih oligarhija koje su privatizirale državu i kontroliraju svaki aspekt života u njoj. Svakodnevno razgovaram s prestrašenim ljudima koji moraju paziti s kime se susreću u javnosti, na čije koncerte odlaze i koga od političkih aktera podržavaju. Posljednji slučaj s članovima HDZ-a, koji su subjekti javnog linča i disciplinskih postupaka zato što imaju drukčije ideje od stranačkog vrha, potvrđuje da je naša Hrvatska oteta narodu i da su nas kvazielite lišile slobode govora i mišljenja.

Trenutni vrh HDZ-a izbacivanjem ljudi i kršenjem slobode govora “spašava” ugled stranke, a u isto vrijeme mirno promatra kako propada baraka u Savskoj u kojoj je stranka stvorena. Eto, koliko im je stalo do stranke, njezina ugleda i nasljeđa dr. Franje Tuđmana! Njima je stalo samo do vlastitih pozicija i žele ih sačuvati izbacivanjem neistomišljenika.

Kad postanem predsjednik države, svojim ću autoritetom stati u zaštitu slobode govora i unutarstranačke demokracije u svim našim strankama”, napisao je Škoro.

ZA HRVATSKU BEZ STRAHAHrvatski narod živi u strahu od političkih oligarhija koje su privatizirale državu i…

Posted by Miroslav Škoro on Wednesday, November 13, 2019

Komentiraj