ŠKORO “Ovome može na kraj stati samo probuđeni i osviješteni narod. SAD IL’ NIKADA!”

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je izjavila:

“Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu i domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo. Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mojemu srcu. Nogomet je za nas koji smo voljeli Hrvatsku bio puno, puno više od nogometa. Značio je narodno zajedništvo. Bio je ono što je povezivalo sve od juga do sjevera”.

Ne prestaju reakcije, među najoštrijima je bio riječki gradonačelnik Vojko Obersnel o čemu je Nacional izvijestio. Javio se i potencijalni predsjednički kandidat estradni djelatnik i pučki kozer Miroslav Škoro.

“Rijeka je super”

Rijeka je super! ❤️🇭🇷

Posted by Miroslav Škoro on Monday, October 28, 2019

Naknadno je Škoro nadopunio tok misli i ideju teze.

“Da nije smiješna, bila bi tragična rasprava o tome je li bivša država bila iza željezne zavjese ili nije. Ne znam tko je smješniji ili tragičniji – osoba koja, u nedostatku bilo kakvog suvislog programa, prodaje jeftine štoseve ili oni koji se pecaju na tu udicu.

U vremenu kad nas po svim pokazateljima prestižu Bugarska i Rumunjska, kad stotine tisuća naših ljudi, u najboljim godinama, odlaze graditi neke druge države, kad se ne zna hoćemo li za koju godinu imati za mirovine, kad su građani izgubili povjerenje u državne institucije, naši “veleumnici” i najveća “veleumnica” među njima bave se Titom, Staljinom i pokretom nesvrstanih. Ovome može na kraj stati samo probuđeni i osviješteni narod. SAD IL’ NIKADA!”

Da nije smiješna, bila bi tragična rasprava o tome je li bivša država bila iza željezne zavjese ili nije. Ne znam tko je…

Posted by Miroslav Škoro on Monday, October 28, 2019

Komentiraj