Škoro: “Ključno je pitanje gdje su pare iz afere Janaf i kada će biti vraćene narodu?”

Potpredsjednik Sabora i čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro prokomentirao je aktualnosti oko korupcijske afere Janaf, osnivanja saborskog povjerenstva  ali i najnovije svestrano kritiziranje predsjednika Zorana Milanovića, kojeg je u jednom momentu Škoro i branio, kao čovjeka s karakterom.

”Andrej Plenković ne sluša narod, odbija i ovu inicijativu, on vjeruje da je on mjerilo stvari, ali nije u pravu”, kazao je Škoro komentirajući Plenkovićeve komentare na račun istražnog povjerenstva, a obrecnuo se i na oporbu, koje je, doduše, i sam dio, kazavši da je oporbi ovako dobro. Jasno je kako funkcionira sustav i vlast u Hrvatskoj, kazao je Škoro istaknuvši da nigdje nema odgovornosti”, rekao je Škoro u RTL Direktu.

Ponovio je da on u ‘Klubu’ Dragana Kovačevića nije bio i da je važno pitanje jedino gdje su pare? Osnovna priča je da saznamo gdje su novci i da bude vraćen narodu, istaknuo je.

Ključ cijele priče je promjena izbornog zakona, opetovao je Škoro, priznavši da je zbog toga kakav je izborni zakon sada i sam dio cijele te predstave.

Osvrnuo se i na istupe predsjednika Republike Zorana Milanovića, kazavši da ”on uistinu jest predsjednik svih građana – sve ih napada”.

 

Komentiraj