ŠKORO: “Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće”

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u subotu je na Facebooku demantirao osnivanje Ministarstva sreće. Naime, u medijima se pojavila informacija da će Domovinski pokret osnovati Ministarstvo sreće, nakon intervjua Anute Freiman u jednom hrvatskom mediju.

Dio programa Škorine stranke govori o poboljšanju kvalitete života, za što bi trebalo postojati neko državno tijelo, a Škoro danas kaže kako to državno tijelo neće biti ministarstvo sreće te kako on, ako dođe na vlast, ne planira povećavati broj ministarstava.

“Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog državnog aparata. Boje nas se pa izmišljaju da ćemo osnivati Ministarstvo sreće. Mi znamo kako ćemo hrvatski narod usrećiti – tako što ćemo smanjiti broj ministarstava i decentralizirati državnu upravu. Zašto neka ministarstva ne bi bila u Slavoniji, a neka u Dalmaciji? I, na kraju, kome bi uopće moglo smetati podizanje kvalitete života i sreća hrvatskoga naroda”, napisao je Škoro.

Domovinski pokret ne planira povećavati broj ministarstava niti pospješivati daljnje bujanje ionako preglomaznog…

Posted by Miroslav Škoro on Saturday, June 6, 2020

Komentiraj