ŠKORO: “Bivša predsjednica vulgarnom gestom pokazala svoje pravo lice”

Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro u petak je komentirao jučerašnji potez bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je u jeku reakcija na njegovu izjavu, da bi silovane žene s obiteljima trebale razgovarati o pobačaju, objavila fotografiju s ispruženim srednjim prstom, poručivši da je “prošlo vrijeme kad je žena čekala što će ‘baja’ reći”.

“Povela se ružna kampanja, kojoj je predvodnica postala bivša predsjednica vulgarnom gestom, koja je otkrila njeno pravo lice. Teza da sam ja doveo Zorana Milanovića na vlast jučer je srušena srednjim prstom Kolinde Grabar Kitarović, koja je pokazala da između nje, lažne demokršćanke i ljudi koji je podržavaju nema razlike u odnosu na Zorana Milanovića”, rekao je Škoro u sklopu obilaska V. izborne jedinice.

Dodao je da su se birači odlučili za ‘iskrenog i pravog socijaldemokratu i ljevičara’, dok su lažni prokazani. “Srednji prst je upućen svima, ne samo Miroslavu Škori. To je srednji prst koji je pokazan cijelom hrvatskom narodu, svim vjernicima u Hrvatskoj, kardinalu koji je bivšu predsjednicu podržavao na izborima. To je jedna sramota za hrvatsku javnost”, poručio je Škoro.

Dodao je da nakon 5. srpnja ni Plenković ni Gordan Jandroković više “hrvatskom narodu neće pokazati srednji prst”, već će ići u svoje globalističke priče.

Na novinarsko pitanje zalaže li se Domovinski pokret za potpunu zabranu pobačaja, Škoro je odgovorio da su i Ustavni sud i zakon rekli svoje. “To je kompleksno pitanje, koje će se rješavati u razdoblju pred nama, neću se upuštati u te teme. Oni koji nemaju konkretnih mjera za ponuditi, bave se ideologijom”, zaključio je Škoro.

Komentiraj