Skladatelj filmske glazbe Danny Elfman najavio album remixeva pjesmom “Kick Me” s Iggyjem Popom

Sredinom kolovoza izlazi album remixeva pjesama s albuma ‘Big Mess’ iz 2021. godine, poznatog skladatelja filmske glazbe Dannya Elfmana.

Danny Elfman je napisao glazbu za preko 100 filmova, a neke od najznačajnijih su suradnje s Timom Burtonom kao što su ‘Pee Wee’s Big Adventure’, ‘Batman’, ‘The Nightmare Before Christmas’, ‘Edward Škaroruki’ i ‘Alica u zemlju čudesa’ . Ostale zapažene filmske partiture uključuju suradnje s Gusom Van Santom kao što su ‘Milk’, ‘Dobri Will Hunting’, ‘Justice League’, ‘Sve nijenase sive’ kao i aktualni blockbuster ‘Dr. Strange u ludilu Metaversa’.

Danny Elfman najavio je novi album ‘Bigger. Messier.’, remix verzija njegovog albuma ‘Big Mess’ iz 2021. godine. Album koji bi trebao izaći 12. kolovoza za Anti- i Epitaph – uključuje prethodno objavljene suradnje s Trentom Reznorom, Squarepusherom i Zachom Hillom, kao i novu verziju pjesme “Kick Me” s Iggyjem Popom kojom je i najavio izlazak albuma remixeva.

Povodom izlaska albuma ‘Bigger. Messier.’, Elfman je rekao: “Na početku rada na albumu ‘Bigger. Messier.’ od svakog umjetnika sam tražio isto: ‘Izrazi me svojim očima.’ Ne samo da sam bio iznenađen umjetnicima koji su željeli sudjelovati, već i potpuno oduševljen onim što su svi pridonijeli. U cijeloj priči je zastupljena ogromna količina raznolikosti i ne mogu biti više uzbuđen što mogu najaviti ploču s Iggyjevom verzijom “Kick Me”, koja ne služi samo kao reinvencija pjesme vokalno, već i instrumentalno. Ovaj zapis postao je toliki užitak u eksperimentiranju i odustajanju od kontrole nad mojim radom na način na koji to nikada prije nisam činio.”

Ovo je popis remixeva koji će se naći na albumu ‘Bigger. Messier.’

01 We Belong (Squarepusher Remix)
02 Happy (Little Snake Dying in the Club Edition)
03 Happy (33EMYBW Remix)
04 Sorry (Kid606 Remix)
05 We Belong (Rafiq Bhatia Remix)
06 Kick Me (Zach Hill Remix)
07 Insects (Machine Girl Insecticidal Tendencies Remix)
08 Serious Ground (Xiu Xiu Remix)
09 Cruel Compensation (The Locust Remix)
10 Everybody Loves You (Boris Remix)
11 True [ft. Trent Reznor]
12 In Time [ft. Blixa Bargeld]
13 In Time (Kaitlyn Aurelia Smith Remix)
14 Native Intelligence [ft. Trent Reznor]
15 Kick Me [ft. Iggy Pop
16 Kick Me [ft. Fever333]
17 In Time (HEALTH Remix)
18 Native Intelligence (Ghostemane Natural Selection Remix) [ft. Trent Reznor]
19 Happy (Boy Harsher Remix)
20 True (Stu Brooks Remix) [ft. Trent Reznor]
21 Happy (Little Snake Lunar Climax Edition)

 

Komentiraj