Škare Ožbolt: “Ja sam ta koja će prekinuti vladavinu Milana Bandića”

Nekadašnja političarka HDZ-a i DC-a, pravnica Vesna Škare Ožbolt uključuje se u utrku za gradonačelnicu Zagreba. Uvjerena je da da je upravo ona ta, koja može prekinuti vladavinu sadašnjeg Milana Bandića.

U razgovoru za RTL Danas objasnila je svoje motive za kandidaturu, ali i komentirala potez Damira Vanđelića koji je odustao bitiHDZ-ov kandidat.

“Sigurna sam da sam upravo ja, ta koja će pobijediti na izborima i prekinuti niz vladavine Milana Bandića. Jednostavno ne mogu zamisliti da Bandić vlada još četiri godine. U izbore ulazim kako bi pobijedila.

Kada je riječ o Damiru Vanđeliću Škare Ožbolt ima za njega lijepe riječi, kao o stručnjaku i poslovnom čovjeku.

“Smatram da je Vanđelić donio dobru odluku i veselilo i me kada bi ja bila gradonačelnica, a on na čelu Fonda za obnovu”, rekla je Škare Ožbolt i dodala kako je Vanđelić poslovan čovjek koji može dati maksimum za Zagreb na čelu Fonda za Obnovu.

Škare Ožbolt vjeruje kako svojim dolaskom može građanima osigurati bržu obnovu Zagreba, bolji i pravedniji život u njemu i transparentno vođenje grada.

Dvije najveće stranke HDZ i SDP još uvijek nemaju svog kandidata, a Škare Ožbolt smatra da nije ni čudno s obzirom da svi bježe iz politike u ovim teškim vremenima.

 

Komentiraj