Sir Rod Stewart otkrio da koncert u Zagrebu neće biti i njegov jedini posjet Hrvatskoj

facebook.com

Uoči koncerta u Areni Zagreb (02.02.2018.), poznati rock glazbenik Sir Rod Stewart je najavio dva nova albuma i otkrio da u Republiku Hrvatsku sljedeće godine stiže poslovno, ali i privatno.

Legendarni rocker najavio je da ga sljedećeg ljeta očekuje jedrenje duž hrvatske obale, na što ga je nagovorila djevojka njegovog sina Liama. No, turizam i prirodne ljepote za rock superzvijezdu nisu prva asocijacija na Hrvatsku. Kao veliki nogometni fan, na spomen ‘Lijepe naše’ Sir Rod Stewart će prvo spomenuti svima dobro poznato ime – Slavena Bilića, aktualnog trenera engleskog prvoligaša West Ham United. Otkrio je i da su u pripremi čak dva nova albuma – jedan će sadržavati ponovno snimljene i remiksirane hitove, dok će se na drugom nalaziti potpuno novi materijali.

“Iznimno smo zadovoljni odazivom publike za nastup Roda Stewarta, a posebice nakon što nas je i on sam tijekom posljednjeg susreta iznenadio interesom za Hrvatsku i velikom željom da upozna našu zemlju. Usprkos godinama, Stewartova energija i životni polet uistinu su inspirativni te ne sumnjamo da će iste pokazati i na koncertu u Zagrebu“, poručio je Alen Ključe, direktor Star Produkcije.

Prodaja ulaznica za koncert u veljači 2018. godine je počela, više informacije potražite na internetskoj stranici: www.eventim.hr

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]