Sir Rod Stewart na zagrebački koncert stiže sa suprugom

facebook.com

Iako su dolasci svjetskih zvijezda u Hrvatsku posljednjih godina sve učestaliji, imena kao što je Sir Rod Stewart još uvijek pobuđuju posebnu pozornost.

Rock legenda stiže u Zagreb, a na njegovom prvom dolasku u hrvatsku metropolu pridružit će mu se supruga, bivša manekenka Penny Lancaster. Ona mu se neće pridružiti na pozornici, ali njezina prisutnost ipak mnogo znači, jer je ovo prvi put da će se pjevač predstaviti hrvatskoj publici.

Sir Rod Stewart dolazi s vlastitom ekipom i popisom nužnih stvari kako bi se na turneji osjećao opušteno. Ipak njegovi su zahtjevi, otkrili su organizatori, uistinu skromni.

“Od prvog sastanka s menadžmentom bili smo pripravni na listu posebnih želja i zahtjeva kakve nam često uručuju zvijezde koje ugošćujemo, no Sir Rod Stewart se pokazao kao uistinu skroman i jednostavan čovjek. Najviše nas je iznenadila produkcija, koja će u Zagreb stići s čak 13 šlepera opreme za koncert. Ipak, spremni smo na sve i radujemo se skorašnjem spektaklu”, poručio je Alen Ključe, direktor Star Produkcije.

Istaknimo i kako je legendarni rocker najavio je da ga ovog ljeta očekuje jedrenje duž hrvatske obale, na što ga je nagovorila djevojka njegovog sina Liama, inače Hrvatica.

Sve informacije o nastupu Sir Roda Stewarta u zagrebačkoj Areni (02.02.) možete pronaći na stranici www.eventim.hr.

Komentiraj