SINKOVIĆI: “Sada idemo dati jednu bolju utrku u polufinalu i najbolju u finalu”

Braća Valent i Martin Sinković su u srijedu nakon plasmana u polufinale dvojca bez kormilara na Svjetskom prvenstvu koje se održava Linzu izjavili da je utrka bila očekivano teška, ali da su sada pred njima dvije još teže utrke – polufinale i finale.

“Gotova je i četvrtfinalna utrka, bila je dobra i teška kao što smo i očekivali. Ipak su ovo kvalifikacije za Olimpijske igre i svima je važno osigurati svoje mjesto. Druge posade su bile brze i morali smo se dobro pomučiti, ali zadovoljni smo jer smo imali sve pod kontrolom, a to je najvažnije”, rekao je Valent Sinković.

“”Ima još nekih stvari koje moramo popraviti, ali znamo da se dižemo kroz natjecanje. Čekaju nas dvije najteže utrke, jednako teške, polufinale i finale, konkurencija je jaka”, dodao je Valent Sinković.

“Sada idemo dati jednu bolju utrku u polufinalu i najbolju u finalu. Neće biti razlike između polufinala i finala.Idemo sada odveslati najbolje što znamo i možemo i nadamo se da će onda sve biti dobro”, nadovezao se Martin Sinković.

Sinkovići su nakon odličnog starta, preuzeli vodstvo i uvjerljivo prošli kroz cilj s vremenom 6:30.270 minuta, dok su drugoplasirani Francuzi zaostali dvije i pol sekunde za njima. Treće mjesto u skupini osigurala je posada Bjelorusije.

Komentiraj