SINJ: Okončana situacija s muškarcem koji je prijetio eksplozijom

Policija je u Sinju okončala situaciju s muškarcem, koji se zatvorio u kuću i prijetio eksoplozivom. Muškarac je priveden na ispitivanje u policijsku postaju.

Nakon dojave o o oštećenju vrata na kući u Sinju u ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika vezano uz događaj, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću, nije dopuštao ulazak policijskih službenika i prijetio je da će izazvati eksploziju.

Policija je utvrdila kako se radi o muškarcu koji inače živi u toj kući. Uspjeli su ga nagovoriti da se preda i priveden je na ispitivanje u policijsku postaju, prenosi N1.

Slobodna Dalmacija izvijestila je kako je muškarac oko 13 sati nazvao redakciju sinjskog HIT radija. Dežurni tehničar ga je spojio s novinarkom Boženom Romac, a muškarac joj je rekao da ima tri boce plina i jednu bombu i da će sve dignuti u zrak.

“Kazao je da posjeduje tri boce pune propan-butan plina i jednu ručnu bombu te da će izazvati detonaciju i sve dignuti u zrak. Razlog tomu su, rekao je, neriješeni obiteljski imovinski odnosi. Ustvrdio je da su njegov brat i sestra prisvojili ostavštinu iza pokojnog oca na njegovu štetu”, ispričala je Romac za Slobodnu Dalmaciju.

Komentiraj