SIN ILIJE KOMŠIĆA ‘Neka ga optuže, to će pokazati koliko je ova država jadna’

Hina

Sin 70-godišnjeg Ilije Komšića kojeg je policija privela jučer u Tisnom zbog prijetnji na Facebooku, upućenih sisačkom biskupu Vladi Košiću, rekao je kako je ponosan na oca, prenosi Šibenik.in.

“Neka ga optuže, to će pokazati koliko je ova država jadna. Moj otac za mene je heroj, on je hrvatski Che Guevara”, komentirao je Denis.

Ilija je danas pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

“Meni još nije potvrđeno da je otac pušten da se brani sa slobode i nikakve detalje još nemamo. Čuo sam se ranije s njim i rekao mi je da su ga iz sisačke policijske postaje pustili u šlapama, kratkim hlačama i sa 177 kuna u džepu! Mene je zvao da mu sredim prijevoz, pa sam preko interneta pogledao kada ima autobus za Šibenik kako bi se mogao vratiti kući. On se, usprkos svemu, drži jako dobro, pitao je kako smo mi doma”, kaže sin Denis.

“Iskreno, ja bih htio da ga optuže. Neka ga optuže, to će pokazati koliko je ova država jadna! Postupak protiv mog oca je postupak protiv svih građana i protiv slobode govora. Vrijeme je da se Crkva makne iz javnosti jer joj tamo nije mjesto. Neka lijepo propovijeda riječ Božju! Cijela naša obitelj je uz oca, on je za nas heroj, hrvatski Che Guevara”, kazao je Denis Komšić.

Komentiraj