Sin Darija Šimića potpisao profesionalni ugovor s Lokomotivom

Lokomotiva je s talentiranim 17-godišnjim Rokom Šimićem potpisala profesionalni ugovor. Radi se o mladom napadaču i sinu bivšeg hrvatskog reprezentativca Darija Šimića.

Šimić je član klub s Kajzerice postao u ljeto 2015. godine pristigavši iz Kustošije, a ove sezone je igrao za juniorski uzrast. Osim toga zimske pripreme je odradio s prvom momčadi koju vodi Goran Tomić te se tom prigodom u prijateljskom susretu sa slovenskom Dravom (4:0). upisao u strijelce. Tako je postao najmlađi strijelac Lokomotive oborivši dotadašnji rekord kojeg je držao Marko Pjaca.

Talentirani napadač je i član mladih uzrasta hrvatske reprezentacije. Za U17 uzrast je do sada upisao pet nastupa.

Bačelić-Grgić produžio sa Slaven Belupom

S Farmacuetima je pak ugovor do ljeta 2022. godine produžio pouzdani veznjak Stipe Bačelić-Grgić koji je tom prigodom rekao: “Sretan sam što sam produžio ugovor sa Slaven Belupom jer se u ovom klubu i gradu osjećam izrazito ugodno. Želim se zahvaliti treneru Tomislavu Stipiću koji je inzistirao na mom ostanku te direktoru Šimunoviću i Upravi na ukazanom povjerenju. Na meni je da se svojim zalaganjem na svakom treningu i na svakoj utakmici odužim svima te da zajedno sa svojim suigračima učinim sve da već ove sezone dođemo do velikog rezultata.”

Desetka Slaven Belupa u klub je stigao u kolovozu 2018. godine te je ukupno odigrao 41 utakmicu u kojima je postigao pet pogodaka.

U proteklom razdoblju klub iz Koprivnice je raskinuo suradnju s Markom Iharošem, Robinom Kamberom i Antom Vrljičkom.

Komentiraj