ŠIMPRAGA: “Moje komšije, Hrvati i Srbi, kažu da pozivam na ljubav i mir, a to nam svima treba”

“Moje komšije Hrvati i Srbi su zadovoljni mojim nastupom, kažu da pozivam na ljubav i mir i to je ono što nam svima treba. Bilo je negativnih komentara, stizale su poruke svakakvih sadržaja, ali se na to ne obazirem. Smatram da smo na dobrom putu”, izjavila je za dnevnik.hr saborska zastupnica SDSS-a Anja Šimpraga, govoreći o svojem nedavnom govoru u Saboru.

DP i Hrvatski suverenisti optužili premijera da poistovjećuje Oluju i Grubore

Od obilježavanja 25. obljetnice Oluje u Kninu sutra i u srijedu očekuje “da se nastavi sve što je započeto”, kao što i od generala Ante Gotovine, koji će govoriti u Kninu, očekuje da nastavi “u istom tonu kako je govorio nakon oslobađajuće presude u Haagu”. “Očekujem da svi zajedno krenemo u budućnost”, kaže Šimpraga.

O komentarima iz Srbije, poglavito onih predsjednika Vučića, koji je kazao kako ne može podržati odlazak predstavnika srpske zajednice na obljetnicu Oluje u Knin, Šimpraga kaže kako “Borisu Miloševiću nije lako, ni u Hrvatskoj, ni u Srbiji”.

“Sve što se radi, radi se na dobrobit Hrvatske, Srbije, Srba u Hrvatskoj i Hrvata u Srbiji. Očekujem da će u Kninu sve proći mirno, da ćemo potom otići u Grubore, pokloniti se žrtvama i nakon toga rješavati vodovode i druge probleme koji su zaostali”, poručila je Anja Šimpraga.

Komentiraj