SIMPATIJE SU UZAJAMNE Mourinho: Bilić je odličan trener, mislim da bi mogli biti prijatelji”

EPA/SERGEY DOLZHENKO

Trener west Hama Slaven Bilić u četvrtak je, uoči subotnjeg dvoboja s Chelseajem, nahvalio trenera ‘Bluesa’ Jose Mourinha, kazavši kako se divi kvalitetama vođe Portugalca i njegovoj karizmi. Istaknuo je kako ga čak i oni koji ga mrze ne mogu ignorirati.

“Sve je samo ne dosadan. On je magnet za medije. On je ultimativni vođa. Nema čovjeka koji prema Mourinhu ne osjeća poštovanje zbog svega što je napravio. Njegov je životopis nevjerojatan”, nahvalio je Portugalca Bilić.

Prisjetio se i jedne od prvih čestitki koje je dobio kada je postao trener West Hama. “Bio sam u Splitu, i dobio sam SMS od Mourinha. Prvo sam mislio da me netko zafrkava, ali onda me nazvao Demba Ba i rekao kako je Mouringo tražio moj broj. Bio sam vrlo ugodno iznenađen i od onda se dopisujemo. Sviđa mi se kao čovjek”, kaže Bilić.

Simpatije su, čini se, uzajamne. Mourinho je u petak održao svoju konferenciju za novinare, najavljujući ogled s ‘Čekićarima’. “Stvarno mi se sviđa kao trener”, rekao je Portugalac o Biliću. “Kao osobu ga ne poznajem dovoljno, ali imam osjećaj da bi mogli biti prijatelji”, zaključio je.

Komentiraj