ŠIME VRSALJKO “Znam koliko mogu, a i za reprezentaciju ću dati svoj maksimum”

Jurica Galoic/PIXSELL

Branič hrvatske reprezentacije i madridskog Atletica, Šime Vrsaljko u srijedu je najavio kvalifikacijsku utakmicu protiv Islanda koja se igra u subotu u 18 sati pred praznim maksimirskim tribinama.

Vrsaljko u Madridu minute dobiva na kapaljku, a posljednji je puta nastupio protiv Rostova u Ligi prvaka. “Nadam se da ću nastaviti u dobrom tonu. Naporno sam radio, trenirao i čekam svaku sljedeću utakmicu 100 posto spreman, da je odradim što bolje ako dobijem priliku. Zadovoljan sam, u klubu se dobro radi”, rekao je Vrsaljko za službene stranice HNS-a dodajući da mu neigranje neće pokvariti samopouzdanje jer zna koje su njegove kvalitete.

“Znam koliko mogu, a i za reprezentaciju ću dati svoj maksimum. Nema razloga za brigu”, rekao je Vrsaljko. Dodao je da je atmosfera u islandskoj reprezentaciji vrlo dobra. “Igraju čvrst nogomet te nas očekuje dobra utakmica. Mislim da ćemo biti 100 posto ‘unutra’ i pobijediti Island. Navijači su nam uvijek motiv više i ponekad se daje više od realnih mogućnosti s publikom iza sebe, ali ne trebamo razmišljati o tome. Moramo misliti pozitivno”, zaključio je bočni branič.

Komentiraj