Sigma, Example, Sigala i Borgore stižu u Hrvatsku

585 Club

Bol na Braču jedna je od najprepoznatljivijih i najrenomiranijih hrvatskih destinacija. U sklopu programa Club MTV, jedan od najljepših otvorenih klubova na Mediteranu  dovodi vladare glazbenih top ljestvica. Sigma, Example, Sigala i Borgore stižu u 585 Club.

Britanci Cameron Edwards i Joe Lenzie članovi su drum & bass dua Sigma, nastupali su na glavnim pozornicama festivala diljem svijeta uključujući Glastonbury, Bestival, Reading & Leeds, Creamfields, SW4, Pukklepop, Sziget i druge. Hitovi “Nobody To Love”, “Changing”, “Higher”, “Glitterball” i “Coming Home” u kojoj surađuju s Ritom Orom, samo su neke od pjesama koje će publika imati prilike čuti.

Example je umjetničko ime iza kojeg se krije Elliot John Gleave, a riječ je o uspješnom engleskom producentu, pjevaču i autoru. U posljednjih petnaest godina koliko djeluje na glazbenoj sceni, izdao je je šest albuma, a nastupao je po festivalima i u klubovima u više od 60 zemalja svijeta. “Changed The Way You Kiss Me”, “Kickstarts”, “Stay Awake”, njegovi su kultni hitovi.

Sigala, britanski producent i Dj pod imenom Bruce Fielder, nastupit će 16. kolovoza. Karijeru je započeo nedavno, 2015. godine, a već se može pohvaliti s čak šest platinastih singlova, osam zlatnih te s osam milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta. Više od 800 milijuna pregleda na Spotifyju, 130 tjedana za redom na UK glazbenoj ljestvici te proglašen najviše ‘vrćenim’ UK glazbenikom na komercijalnim stanicama – nastup ovog glazbenika pravi je recept za nezaboravne ljetne noći. “Came Here For Love”, “Sweet Lovin”, “Say You Do” i “Give Me Your Love” koju je snimio s pjevačem Johnom Newmanom, razlog su više da se ovaj nastup upiše u sve ljetne party kalendare.

Posljednje ime na popisu izvođača programa Club MTV je Yosef Asaf Borger, svijetu poznatiji kao Borgore, na Bol stiže 19. srpnja. Ovaj izraelski DJ, producent, pjevač i reper na sceni je prisutan već 10 godina, a karijera mu kreće uzlaznom putanjom preseljenjem u Los Angeles gdje je osnovao Buygore Records. Između brojnih uspješnih glazbenih suradnji izdvaja se ona s američkom pop zvijezdom Miley Cyrus na pjesmi “Decisions”. Njegov prepoznatljiv zvuk mješavina je dubstepa, trapa, big room housea i electro housea, a mega hitovi poput “Unicorne Zombie Apocalypse” i “Incredible”, nerijetko su sastavni dio programa svakog kluba.

Ovaj će klub i ove godine biti domaćin partyja ULTRA Regatta, prvog destinacijskog partyja festivala ULTRA Europe.

Komentiraj