ŠIBENSKA POLICIJA Provalio u sef, ukrao pištolj i ubio roditelje – podignuta kaznena prijava

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Šibenska je policija u ponedjeljak dovršila kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u subotu ubio vlastite roditelje, 45-godišnjeg oca i 46-godišnju majku.

“Osumnjičeni je 25. ožujka između 16 i 18 sati u Čistoj Velikoj, radi neslaganja roditelja oko njegova ponašanja, na okrutan i podmukao način usmrtio svoje roditelje vatrenim oružjem, koje je legalno posjedovao njegov otac i koje oružje je čuvao na zakonom propisani način. Osumnjičeni je do oružja došao provalom u sef”, stoji u policijskom priopćenju.

Nakon dovršene istrage, policija je podignula kaznena prijava za dva teška ubojstva Županijskom državnom odvjetništvu za mladež.

Policija u priopćenju dodaje da je dovršeno kriminalističko istraživanje i nad maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom, svi osumnjičeni za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela. Osumnjičeni nisu prijavili kaznena djela teškog ubojstva u Čistoj Velikoj, iako su znali da je počinjeno teško kazneno djelo i da bi njihova prijava omogućila ili znatno olakšala otkrivanje djela i počinitelja.

Osumnjičeni 18-godišnjak i 20-godišnjak uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu za mladež, predani su pritvorskom nadzorniku, dok je osumnjičeni maloljetnik kazneno prijavljen redovnim putem.

Komentiraj