Šibenik i Lokomotiva remizirali na Šubićevcu

U sklopu 23. kola HT Prve lige Šibenik i Lokomotiva su po vjetrovitim uvjetima na Šubićevcu odigrali bez pobjednika. U prilikama siromašnom susretu nešto bolju igru su pokazali gosti, no to im nije bilo dovoljno da dođu do sva tri boda.

Narančasti su tako uz odigranu utakmicu više zadržali prednost nad klubom s Kajzerice na sedam bodova razlike.

Vratar Lokomotive Santini se u 10. minuti poigravao s loptom, ali je na koncu ipak uspio izbaciti loptu u korner tako da Šibenik nije kaznio njegovu nonšalanciju.

U 26. minuti u prilici se našao Marković nakon što ga je poslije prodora poslužio Chajia, no s pet metara glavom nije uspio pogoditi okvir gola.

Šest minuta kasnije s ruba kaznenog prostora udarac je okušao Hadžić, ali ni u njegovom pokušaju nije bilo dovoljno preciznosti.

U 34. minuti iz slične situacije puca i Marić, ali i on je za malo promašio vrata Šibenika.

Mina je spasio gol Narančastih nakon što je u 49. minuti poslije ubačaja iz kuta s gol linije glavom izbio loptu koju je uputio Lešković.

Veliku priliku da dođe do vodstva Lokomotiva je propustila u 69. minuti kada je iz slobodnog udarca ubacio Pivarić, a Petrak s peterca neometan glavom puca malo iznad grede.

Već minutu kasnije na drugoj strani u prilici se našao Mina čiji snažan udarac s desetak metara u korner odbija Santini.

U 83. minuti glavom je s desetak metara loptu pored gola poslao Papadopoulos nakon što ga je ubačajem pronašao Pivarić.

Posljednja minuta sudačke nadoknade ponudila je pokušaj Pivarića iz slobodnog udarca s oko dvadesetak metara, ali i on je loptu poslao iznad vratnice.

Aktualno kolo se nastavlja od 17:30 kada se na Rujevici u Jadranskom derbiju sastaju rijeka i Hajduk.

Ljestvica:

Komentiraj