SHOEBEDO Puma Suede 50 years edition – pola stoljeća hip hop klasika

ShoeBeDo

Retro je ponovo “in”, a Puma je jedan od brandova koji zaista ima bogato nasljeđe.

Pumin model Suede dolazi nam u posebnom izdanju povodom svog 50-tog rođendana. Tadašnji must have i jedan od najpopularnijih modela sve do danas, svoju popularnost duguje skupini mladih pripadnika ondašnje subkulture u nastajanju, koja je Pumu Suede usvojila kao “street uniforme“.

Radi se o hip hop kulturi, preciznije breakdancerima, ali i ostalim hip hop umjetnicima iz Bronxa. Do danas mnogo se toga promijenilo, no popularni model Suede je i dalje moderan.

Svojim dizajnom i udobnošću uklapa se u danas popularan “athleisure fashion”, stil koji je omiljen zbog spoja udobnosti, sportske opreme u kojoj je kretanje iznimno olakšano te dojma koji ostavlja njegova cool jednostavnost i neopterećenost.

U ShoeBeDo dućane Puma Suede 50 years edition stigao je u bojama Black, Flame Scarlet, Forest Green Peacoat, Red Dahlia, Spiced Coral i Blue Indigo.

Novitet u odnosu na model iz sedamdesetih je zlatni detalj na vezicama s natpisom SUEDE, koji ovom modelu tenisica daje još primamljiviji izgled. Uz zlatne detalje, ovaj model dolazi u posebnom pakiranju kako bi se na još jedan način obilježio rođendan ovog klasika.

Kolekcija je namijenjena svima koji nepokolebljivo idu vlastitim putem…

www.shoebedo.com

Komentiraj