SHOEBEDO Puma Suede 50 years edition – pola stoljeća hip hop klasika

Autor:

Retro je ponovo “in”, a Puma je jedan od brandova koji zaista ima bogato nasljeđe.

Pumin model Suede dolazi nam u posebnom izdanju povodom svog 50-tog rođendana. Tadašnji must have i jedan od najpopularnijih modela sve do danas, svoju popularnost duguje skupini mladih pripadnika ondašnje subkulture u nastajanju, koja je Pumu Suede usvojila kao “street uniforme“.

Radi se o hip hop kulturi, preciznije breakdancerima, ali i ostalim hip hop umjetnicima iz Bronxa. Do danas mnogo se toga promijenilo, no popularni model Suede je i dalje moderan.

Svojim dizajnom i udobnošću uklapa se u danas popularan “athleisure fashion”, stil koji je omiljen zbog spoja udobnosti, sportske opreme u kojoj je kretanje iznimno olakšano te dojma koji ostavlja njegova cool jednostavnost i neopterećenost.

U ShoeBeDo dućane Puma Suede 50 years edition stigao je u bojama Black, Flame Scarlet, Forest Green Peacoat, Red Dahlia, Spiced Coral i Blue Indigo.

Novitet u odnosu na model iz sedamdesetih je zlatni detalj na vezicama s natpisom SUEDE, koji ovom modelu tenisica daje još primamljiviji izgled. Uz zlatne detalje, ovaj model dolazi u posebnom pakiranju kako bi se na još jedan način obilježio rođendan ovog klasika.

Kolekcija je namijenjena svima koji nepokolebljivo idu vlastitim putem…

www.shoebedo.com

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.