Sharon Stone tvrdi da joj je Hollywood okrenuo leđa nakon nesreće

Sharon Stone preživjela je 2001. godine izljev krvi u mozak nakon što je devet dana provela u bolnici. Zbog tog događaja slijedeće dvije godine nije se bavila glumom. Međutim, zvijezda filma „Sirove strasti“ sada kaže kako se njena karijera nikada nakon toga nije oporavila. „Oporavljala sam se sedam godina ali moja karijera nikada se nije oporavila“, izjavila je 65-godišnja glumica.

„Kada mi se to dogodilo nisam to nikome željela reći jer ako ti se nešto dogodi, izbacuju te. U mom slučaju nešto je krenulo po zlu i ja sam izbačena već 20 godina“, ustvrdila je Sharon Stone dodajući kako je ostala bez posla „A bila sam u jednom trenutku velika filmska zvijezda“.

Iako je nakon tog događaja glumila u filmovima „Catwoman“, „Lovelace“ i „The Laundromat“ nikada se nije vratila ulogama u velikim filmovima u kakvima je glumila u osamdesetima i devedesetima, a to su bili „Totalni opoziv“, „Brzi i mrtvi“ i „Casino“.

Ona je već govorila o posljedicama izljeva krvi u mozak, pa je tako 2015. u jednom intervjuu rekla kako je „izgubila sve što je imala“. „Izgubila sam svoju poziciju u filmskoj industriji. Bila sam najveća filmska zvijezda. Princeza Diana i ja bile smo slavne. Ona je umrla a ja sam imala izljev krvi u mozak. Zaboravljene smo“, smatra Sharon Stone koja je dodala kako je ponovo stala u red i krenula ispočetka.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner