facebook.com

Sezona iz snova za rent a car industriju uz sedam posto više najmova

Aktualni podajni rezultati i najave s ključnih emitivnih tržista pokazuju kako bi nadolazeća ljetna sezona trebala postati rekordna za rent a car industriju.

Pokazatelji rezervacija i najava Carwiz rent a cara govore kako je broj rezervacija dosegao rekordnu razinu. Ostvare li se očekivanja temeljena na relevantnim pokazateljima, za očekivati je sezonsku popunjenost flote od preko 96%, a posebno je zanimljiva činjenica da ovakav rezultat iskače iz do sad ustaljenih sezonalnih okvira.

Prenosimo i ostatak priopćenja za medije: 

“Ukoliko ne bude nekakvih negativnih vanjskih utjecaja koji bi utjecali na realizaciju, očekuje se ukupan porast broja rezervacija za čak 7% u odnosu na prvotna očekivanja.

Trenutno stanje rezervacija pokazuje kako 74% najmova dolazi sa stranih tržišta, većinom putem digitalnih kanala prodaje, odnosno zahvaljujući međunarodnim partnerima. Preostali postotak rezervacija odnosi se na domaće korisnike, ali i na korisnike koji su rezervacije realizirali direktno putem poslovnica.

Rast poslovanja i ostvarenje rekordnog poslovnog rezultata treba tražiti u povoljnim turističkim kretanjima te odnosima na pojedinim turističkim, nama konkurentskim destinacijama na Mediteranu. Gledajući rezultate CARWIZ rent a cara na domaćem tržištu, posljedica istih je širenje retail poslovanja te tvrtke. Riječ je o otvaranju dodatnog broja poslovnica na Jadranu uz najveći postotak rezervacija i ukupnog prometa ostvarenih u poslovnicama u Zagrebu, Dubrovniku i Splitu, ali i Puli gdje je realiziran najveći rast broja rezervacija vozila avio putnika.

CARWIZ nosi reputaciju najbrže rastuće i jedne od najinovativnijih kompanija unutar branše koja je u kratkom roku uspjela putem 12 retail poslovnica diljem Hrvatske pozicioniranih redom u svim većim gradovima, ostvariti zapažene poslovne rezultate te uspostaviti respektabilnu mrežu domaćih i stranih partnera“, piše u objavi.

Komentiraj