Severinina odvjetnica: “Očito je da moja klijentica nije imala druga sredstva”

Odvjetnica pjevačice Severine Vučković, Jasminka Biloš, komentirala je nalaz inspekcije nad Centrom za socijalnu skrb kojim je utvrđeno da su postojale nepravilnosti u radu Centra koji je pjevačica ranije optužila.

“Mi nalaz nismo vidjeli, vidjeli smo samo ono što je pisalo u medijima. Ono što se može iščitati, ne radi se samo o minornim propustima. Niti mislim da bilo koji propust u radu Centra može biti minoran”, kazala je Biloš za N1.

“Moja klijentica je prije više od godinu dana podnijela zahtjev za nadzor, tvrdili smo da je propust Centra utjecao na nedovoljno dobro prikupljanje dokumentacije i činjenica vezano za davanje mišljenja s kojim roditeljem dijete treba živijeti. Tada smo tvrdili da su različiti centri davali različita mišljenja, što isto tako ukazuje da se ne radi samo o formalnostima. Ona nije propitivala stručne termine, nego je tvrdila da su stručna mišljenja donesena na temelju činjenice da je postojala umrežena struktura u Zagrebu koja je pomagala ocu djeteta da ishoduje presudu koja će biti njemu u korist”, govori odvjetnica.

“Očito je da ona nije imala druga sredstva, tek kad je javno rekla sve što smatra da joj je učinjeno, onda je pokrenut nadzor, a kad smo išli onako kako sam, kao odvjetnik, smatrala da treba, tada to nadzor nije učinjen. Doduše, tada je bio drugi ministar pa je moguće da su se i u Ministarstvu neke stvari drugačije radile”, govori Biloš i dodaje kako  se nada da će sada isto biti učinjeno i u drugim slučajevim u kojima se sumnja na nepravilnosti.

Podsjetimo, nakon što je portal H-alter objavio veliki intervju s pjevačicom Severinom Vučković u kojemu je opisala svoju borbu za skrbništvo nad sinom, krenula je lavina reakcija u javnosti koja je najprije dovela do javne ostavke ravnateljice Poliklinike za zaštitu zdravlja djece i mladih, a zatim i do pokretanja nadzora nad radom Centra koji je pjevačica optužila za pogodovanje njezinom bivšem partneru.

Također, Nacional je u posljednjem boju objavio dijelove sadržaja kaznene prijave koju je zaradila pjevačica Severina Kojić. Boreći se za skrbništvo nad sinom, s Tomicom Petrovićem, prema prjavi, moguće je počinila teško kazneno djelo seksualne ucjene i zastrašivanja vještaka psihijatra prijetećim porukama, zbog čega on nije došao svjedočiti pred Sudom u Splitu.

Više o tome pročitajte OVDJE!

EKSKLUZIVNO: USKOK ISTRAŽUJE SEVERINU: ‘Pripremi svoju djecu na život bez tate koji će završit u zatvoru. Reci prijateljici sutkinji da smo nju ostavili za kraj’

Komentiraj