SEVERINA KOD ŠPRAJCA “Ja sam zbog stresa izgubila dijete, a ovo dijete nemam namjeru izgubiti”

Screenshot/RTL

Pjevačica Severina Kojić u ponedjeljak je gostovala u RTL Direktu, gdje je prvi put odlučila progovoriti o borbi koju trenutno vodi s institucijama i bivšim suprugom oko prava na viđanje i skrbništvo nad djetetom.

“Mislim da sada više nije vrijeme za šutnju, kao i svaka majka koja se bori za svoje dijete za skrbništvo kažem da su institucije zakazale i da ne rade svoj posao”, rekla je Severina dodajući kako je uvijek vjerovala da je šutnja zlato da bi zaštitila dijete, ali sada zna da mora progovoriti kako bi zaštitila sina.

“Kada sam odlučila otići iz ove veze, a poslije su mi objasnili da sam bila izložena psihičkom maltretiranju, tada mi je prijetio da će mi zagorčati život. Da će uzeti glasnogovornika i da će u medijima pričati o meni. Mislila sam da je samo ljut, ali rekao mi je da će mi oduzeti dijete i da smo u Americi, da bi me zgazio. Vi – da biste bili dobar roditelj – morate biti dobar čovjek”, kaže o Milanu Popoviću.

Naglasila je Popović nije vidio sina 18 mjeseci do treće godine njegova života. “Čak e i na sudu priznao, mislio je da muškarac nije potreban djetetu u prvoj godini života. Trebao ga je zvati i večeras, nije. A nije ga zvao ni za ovaj, a ni za prošli rođendan. Pričati o zajedničkom roditeljstvu, a ne sudjelovati u njemu, to su dvije različite stvari”, ističe.

“Važno je reći da ovdje nije da ću ja ostati bez djeteta, nego će dijete ostati bez majke 200 dana. Ovo nije prva nakaradna odluka sutkinje Verice Nikić, ona je također prošle godine donijela privremenu mjeru da Aleksandar 4 mjeseca ne ide u vrtić”, dodaje Severina.

Ispričala je kako je zbog stresa, nakon umjetne oplodnje, izgubila druo dijete. “Ja sam zbog stresa izgubila dijete, a ovo dijete nemam namjeru izgubiti”, rekla je, između ostalog, Severina.

Komentiraj