Severina izgubila spor s Popovićem: Sud donio privremenu mjeru, njen sin mora živjeti s ocem

Općinski sud u Zagrebu donio je u četvrtak nepravomoćnu presudu prema kojoj je pjevačica Severina Kojić izgubila pravnu bitku oko skrbi za sina Aleksandra.

Prema privremenoj mjeri i nepravomoćnoj presudi sutkinje Tee Golub dijete će živjeti s ocem Milanom Popovićem, koji će se samostalno brinuti o njegovu zdravlju i obrazovanju, potvrdio je za Dnevnik.hr Severinin odvjetnik Mate Matić.

Prema nepravomoćnoj odluci suda, Severina će sina viđati dva puta tjedno popodne i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer. Severina bi već tijekom dana trebala sina predati Milanu, a on ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu.

Matić je u utorak podnio kaznenu prijavu protiv Mialna Popovića zbog povrede djetetovih prava. Severina je, podsjetimo, na nedavnoj konferenciji za novinare rekla da liječnik preporučio da dječak ne ide u školu, a da ga je otac navodno, unatoč toj preporuci, bez njezina pristanka vodio u školu.

Severina je presudu komentirala za Jutarnji list. “Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala jer je napravljen presedan u postupanju”, rekla je gušeći se u suzama pjevačica.

Komentiraj