SESSA O MAMIĆEVIM OPTUŽBAMA: “Šokiran sam i osupnut”

Predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa u utorak je za N1 televiziju odgovorio na teške optužbe koje je protiv njega danas iznio Zdravko Mamić. On je, podsjetimo, dolazeći na ročište gdje se odlučuje o njegovom izručenju, novinarima rekao da je Sessa ‘nepošten, pokvaren korumpirani sudac koji je ruglo i nije zaslužio da bude predsjednik Vrhovnog suda’.

“Meni je žao što čovjek s kojim sam se sreo dva puta u prolazu može i ima dovoljno hrabrosti da tako nešto kaže. Na to ne mogu ništa odgovoriti nego – sretno mu bilo sa svim što radi. U svakom slučaju to je vrlo ružno i nije dostojno nikoga pa ni nekoga tko se nalazi u takvoj situaciji kao Zdravko Mamić”, rekao je Đuro Sessa.

Na pitanje koliko su opasne optužbe Zdravka Mamića, rekao je: “Opasne su ukoliko se budu uzimale za ozbiljno. Ako se bude uzimalo u obzir tko govori, a ne što govori, onda neće biti opasne, nego će ih se uzeti onakvima kakve one zaista jesu”.

Ipak, trenutno ne planira poduzeti nikakve korake protiv Mamića. “Šokiran sam i osupnut. Vidjet ću što ću učiniti kad vidim što je sve točno rečeno”, zaključio je.

MAMIĆ TEŠKO OPTUŽIO SESSU: “On je korumpiran, nepošten, pokvaren sudac”

Komentiraj