Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Kalinić zaradio je u subotu, u porazu svoje Foirentine od Empolija crveni karton. Sudac Paolo Silvio Mazzoleni Kaliniću je crveni pokazao u petoj minuti sudačke nadoknade zbog rasprave.

Empoli je poveo u 37. minuti preko El Kaddourija, a Fiorentina je izjednačila u 64. preko Tella. Pobjednički pogodak za Empoli postigao je Pasqual u trećoj minuti sudačke nadoknade, sa bijele točke.

Genoa i Lazio odigrali su 2:2. Strijelci za Genou bili su Giovanni Simeone i Goran Pandev, a za Lazio Lucas Biglia i Luis Alberto. Torino i Crotone također su remizirali, odigravši 1:1. Belotti je Torino doveo u vodstvo u 66. minuti sa bijele točke, a izjednačio je Simy u 81. minuti. Istim rezultatom završila je utakmica Rome i Atalante. Jasmin Kurtić Atalantu je doveo u vodstvo u 22. minuti, a bod Romi spasio je Edin Džeko u 50.

Cagliari je s 4:0 slavio protiv Chieva, a dva je gola postigao João Pedro. U strijelce su se upisali i Marco Borriello te Marco Sau. Palermo i Bologna odigrali su bez pogodaka.

Rezultati by SofaScore

Komentiraj