EPA/DANIEL DAL ZENNARO

SERIE A Inter remizirao kod posljednje Verone, Brozović asistent, Perišić asistent i strijelac

Nogometaši Intera u nedjelju su remizirali kod Verone, a odličnu partiju pružili su hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Poveo je Inter preko Jeisona Murilla na asistenciju Brozovića već u osmoj minuti. Ali, Verona tada radi potpuni preokret – do kraja poluvremena izjednačio je Gelander u 13. minuti, a vodstvo domaćinima donosi Pisano u 16. minuti. U 46. minuti Ivan Perišić ulazi u igru, ali već u 57. Verona povećava svoju prednost. Nakon asistenciuje Luce Marronea, treće danas, za 3:1 pogađa Ionita.

Inter je pokušavao i pokušavao, a do kraja utakmice uspjeli su dostići prednost Verone. Prvo je smanjio Icardi na asistenciju Perišića u 61., a potom je Perišić u 78. minuti i pogodio za izjednačenje.

Od 15 udaraca koje je Inter uputio prema vratima domaćina, sedam ih je otišlo u okvir gola Gollinija. S druge strane, deset udaraca uputila je Verona, od čega je četiri završilo u okviru gola, a tri u mreži Intera.

Inter je s današnjim bodom ostao na četvrtom mjestu sa 45 bodova, jednim manje od treće Fiorentine, koja je sinoć remizirala protiv Bologne. Vodeći su i dalje Napoli sa 53 i Juventus sa 51 bodom. Verona je posljednja sa 15 bodova iz 24 susreta.

Komentiraj