Sergio Ramos predstavljen kao novi igrač Paris Saint-Germaina

Paris Saint-Germain nastavlja pojačavati kadar za sljedeću sezonu. Nakon Georginija Wijnalduma i Achrafa Hakimija dvogodišnji ugovor je potpisao Sergio Ramos.

Dugogodišnji kapetan Real Madrida i španjolske reprezentacije je nakon potpisa izjavio:

“Jako sam sretan što sam se pridružio PSG-u. Ovo je velika promjena u mom životu, novi izazov i dan koji nikad neću zaboraviti. Ponosan sam što mogu biti dio ovog ambicioznog projekta te biti dio momčadi s toliko odličnih igrača. PSG je klub koji se već dokazao na najvišoj razini. Želim nastavljati rasti i napredovati u Parisu kako bih pomogao momčadi da osvoji što više trofeja.”

35-godišnji stoper je ovog ljeta istekom ugovora napustio kraljevski klub gdje je proveo 16 godina u kojima je upisao 671 nastup, 101 gol te 40 asistencija. U pet navrata osvojio je prvenstvo Španjolske, a tome je pridodao i četiri Lige prvaka, kao i četiri naslova klupskog prvaka svijeta. Kup kralja je osvojio dva puta, a domaći superkup u četiri prilike dok je trofej europskog superkupa podigao u tri navrata. Prethodno je bio član Seville, a za Furiju je u 180 nastupa zabio 23 gola pri tome osvojivši jedan naslov prvaka Svijeta i dva kontinentalna naslova.

Komentiraj