Luka Pilipović

Sergej Ćetković oduševio prepuni Lisinski, još jedan koncert 12. studenog

Sergej Ćetković oduševio je prepuni Lisinski, a popularan pjevač će još jedan koncert održati 12. studenog.

Velika dvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta i zračila je ljubavlju koju je Sergej opjevao u svom emotivnom nastupu.

Već nakon prvih taktova pjesme ‘Moj svijet’ bilo je jasno da publika neće ostati ravnodušna. U prepunom Lisinskom nedostajalo je mjesta pa je Sergej ponudio svoje mjesto na pozornici i otpjevao sljedeću pjesmu s obožavateljicama na pozornici.

sergej-cetkovic-koncert

Neplanirana prosidba

Publika je već bila na nogama kada je popularni pjevač ušao među njih i upitao želi li možda još netko na pozornicu. Ivica je hrabro prošao k pozornici i nakon kraćeg razgovora zaključio da bi bilo dobro da im se pridruži i Anamaria koju je zaprosio potpuno neplanirano, bez prstena.

“Važna je namjera i ljubav”, rekao je Ćetković, a netko iz publike podario je Ivici prsten kako bi sve bilo formalno i ispravno. Prvi ples otplesali su uz ‘Pogledi u tami’ nakon čega im je skoro dvije tisuće duša poželjelo sreće u zajedničkom životu.

sergej-cetkovic-koncert-2

Do kraja koncerta nizali su se blokovi pjesama i veliki hitovi poput ‘Dva minuta’, ‘Korov’, ali i novi hit ‘Nek te ljubav dočeka’ koji je objavio prošlog mjeseca.

Sljedeći koncert održati će se 12. studenoga 2016. godine.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni KD Lisinski ili online www.lisinski.hr.

sergej-cetkovic-koncert-3

Komentiraj