Nacional

SERGEJ ČETKOVIĆ ‘Glazba ne poznaje vjeru i naciju’

CRNOGORSKI POP PJEVAČ I KANTAUTOR SERGEJ ČETKOVIĆ 8. STUDENOG ODRŽAT ĆE SVOJ PRVI KONCERT U VELIKOJ DVORANI ‘LISINSKI’

Njegova glazba već dugo je prisutna u Hrvatskoj, a kad se pojavio u prodaji, njegov posljednji album “2 minuta” bio je jedan od najprodavanijih stranih izdanja. Bilo je to 2011. kada je crnogorski pop pjevač i kantautor Sergej Četković održao i koncert u zagrebačkom klubu Shamballa. Tada je novinarima rekao da bi volio nastupiti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Ove godine će se ta njegova želja i ostvariti, i to 8. studenog, kada će održati veliki koncert u Lisinskom. O tome koliko je Sergej Četković u Hrvatskoj popularan, svjedoči i činjenica da je polovica dvorane rasprodana još početkom rujna, čim je potvrđen datum dugo najavljivanog koncerta.

Na njemu će Četković predstaviti svoj novi, šesti studijski album “Moj svijet” koji za hrvatsko i slovensko tržište izdaje Croatia Records. Na tom albumu naći će se devet novih pjesama, među kojima i neki od singlova koji su posljednjih mjeseci bili jako popularni, poput hitova “Zar je kraj”, “Novembar” i “Korov” čiji je spot, sniman u Toscani, predstavljen prije nekoliko dana putem Facebooka.

Na albumu su surađivali Peggy Martinjak, Miroslav Lesić, Darko Dimitrov, Marko Milatović i Vladan Popović. Prema uspjehu singla “Zar je kraj”, koji na YouTube kanalu ima gotovo sedam milijuna pregleda, može se zaključiti da će nove pjesme biti još uspješnije od starih hitova poput pjesama “Pogledi u tami”, “Kad bi htjela ti”, “Prokleta bila”, “Pola moga svijeta”, “Još volim te” i “Znaj da moja si”…

Više pročitajte u novom broju Nacionala…

Komentiraj