SENIORI ARMADE “Matko je kolateralna žrtva, napad nema veze s njim”

Over Fort Crew (OFC), filijala iskusnijih članova riječke Armade, poziva na skup podrške Matku Škalameri, članu HGSS-a optuženom da je fizički napao Srbina Dobrivoja Arsića u riječkoj četvrti Viškovo.

“Tko god poznaje Matka, ili je samo čuo za njega, ima pravo vjerovati da je nevin i da sve što mu se stavlja na teret nema veze s njim kao osobom. Naš ‘Škala’ je u svemu ovome samo kolateralna žrtva niza proteklih događaja u Hrvatskoj”.

“Nemojmo dopustiti da častan i pošten čovjek robija zbog tuđih političkih podmetanja i djelovanja. Molimo sve koji se u srijedu okupe, da se svakako suzdrže od bilo kakvih nepotrebnih incidenata i da ne nasjedaju na provokacije onih koji ne žele dobro Matku ali i cijeloj našem narodu. Pokažimo još jednom svima da smo najjači kada je najpotrebnije”.

Nije izostala niti podrška samom Škalameri.

“Uspon je dug i težak, ali bit ćeš opet na vrhu i sa prijateljima… SLOBODAN! MATKO ŠKALAMERA, JEDAN OD NAS!”, napisala je grupa OFC.

Pozivamo sve naše članove, simpatizere, navijače Rijeke, građane Rijeke i ljude dobre volje na mirno okupljanje dana 28….

Posted by OFC on Monday, August 26, 2019

Komentiraj