Ppopularni make-up brand, e.l.f. Cosmetics, stigao je na hrvatsko tržište i na predstavljanju okupio najveće zaljubljenike u šminkanje.

Profesionalna i visokokvalitetna kozmetika, koja je dosad uglavnom bila dostupna putem online trgovine, sad se konačno može naći u odabranim BIPA drogerijama, a jednu od njih, povodom predstavljanja, posjetile su brojne slavne dame poznate po uvijek besprijekornom makeupu: Sementa Rajhard, Lucija Lugomer, Ecija Ivušić, Lidija Lešić i druge.

Beauty blogerice, make-up artisti i brojni zaljubljenici u svijet make-upa nisu krili oduševljenje dolaskom najdražeg branda, koji uz širok asortiman proizvoda zadovoljava i najistaknutije svjetske visažiste.

Iza kratice e.l.f. krije se naziv eyes lips face, a osnivači Joey Shamah i Scott Vincent Borba željeli su ženama ponuditi pristupačan i kvalitetan brand. Prateći najnovije trendove, osluškujući tržište pa čak i recenzije blogera te razvijajući inovacije u svijetu ljepote, ovaj se brand se brzo probio na tron omiljenih.

Od osnivanja, 2004. godine, postao je jedan od najbrže rastućih beauty kompanija u SAD-u.

Komentiraj