SELAHI PAŠALIĆU: ‘OSTANI’ Rijeka čeka milijune. Marco kao Labrović… Na izlaznim vratima

Autor:

Photo: Luka stanzl/PIXSEL

Photo: Luka stanzl/PIXSEL

U prijelaznom roku ništa nije sigurno dok se ne ugovor ne potpiše, stvari su znale puknuti minutu prije potpisa. Zato klubovi kriju pregovore koliko god mogu, svi su zakopčani do grla, ali jedna se stvar u Rijeci nikako ne može sakriti


Nediljko Labrović svoj je posao riješio prije nego je Europsko prvenstvo i počelo. Potpisao je za Augsburg. Labrović ide u Bundesligu, nakon Eura ostaje u Njemačkoj.

Brojni su igrači Rijeke zanimljivi brojnim klubovima iz Liga petice, sve je veći interes i iz Saudijske Arabije i sličnih nogometno ne vrhunskih, ali financijski perverzno moćnih lokacija.

Marko Pjaca je, primjerice, prošle zime odbio saudijsku ponudu koja bi većinu HNL igrača ‘izula iz cipela’ i potpisali bi ni sjedajući za stol.

‘RAZBIJENA VOJSKA, ANARHIJA! U ŠOKU SAM’ Što se događa s U-21 Hrvatskom? Primili 13 golova u tri utakmice

No najtraženiji riječki igrač u ovom je trenutku treći Ri-Vatreni: Marco Pašalić. To čak ni na Rujevici ne mogu sakriti. Jedino imena klubova koji stoje u redu još drže poslovnom tajnom.

A nikakva tajna nije da će ga se unatoč čvrstom ugovoru teško zadržati. Jer po njega dolaze velika i bogata europska imena. ‘Paša’ je na izlaznim vratima. Zna to i momčad, suigrači…

Potvrdio je to neizravno Lindon Selahi reakcijom na Marcovu objavu nakon gola koji je za Hrvatsku zabio u pripremnoj utakmici s Makedoncima u Rijeci.

ČEFERIN NAS ODMAH ‘POKOPAO’? ‘Hrvatska je u drugom redu! Ovo je poker favorita za naslov prvaka Europe…’

Prvijenac za Hrvatsku na Rujevici… Neopisivo“, napisao je Pašalić, a Selahi mu odgovorio molbom:

Ostani“! I dva suzna emotikona koji sugeriraju kako Lindon zna da će teško sljedeće sezone igrati s Pašalićem – u Rijeci.

ig/marco_pasalic

Ogroman interes za ljevonogim ‘torpedom’ neslužbeno potvrđuju i s Rujevice. Labrović se iz Njemačke ne vraća u Rijeku. Teško da će drukčiji rasplet biti i s Pašalićem.

Standings provided by Sofascore

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA: Svi članci objavljeni u izdanjima Nacional News Corporationa njegovo su vlasništvo. Nacional News Corporation dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka iz svojih izdanja u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka isključivo kao kratku vijest od najviše deset redaka (300 znakova) uz obavezno navođenje izvora. Nacional News Corporation tužit će prekršitelje pred sudom u Zagrebu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.