Šeks Milanoviću preporučio “odgovarajuće stručnjake za mentalno zdravlje”

”Gospodin predsjednik je patološki lažljivac, pokazuje sve simptome teškog poremećaja, pa mu savjetujem da se za pomoć obrati odgovarajućim stručnjacima za mentalno zdravlje.” To je za direktno.hr izjavio utjecajni i dugovječni političar HDZ-a Vladimir Šeks, odgovarajući na Milanovićeve nedavne osobne primjedbe.

Milanović: “Puhovski je samoinicijativno otišao u Haag i svjedočio tako da je za Hrvatsku to moglo biti fatalno”

“‘Gospodin predsjednik laže; barun Münchhausen za njega je mala beba, a za njegovu klevetu izgovorenu da sam ja ‘dželat hrvatskoga pravosuđa’ razmotrit ću da zatražim da Ustavni sud odobri pokretanje kaznenog postupka za klevetu protiv beskarakternog predsjednika Republike”, dodao je Šeks.

Naročito ga je zasmetala Milanovićeva tvrdnja kojom je Šeksu osporio političku legitimnost. “Naime”, kazao je za portal, “u četvrtak navečer na RTL-u, ponovio je jednu laž, ustvrdivši da ‘nisam nikada ni od koga i nigdje izabran, osim možda u HDZ-u’. E pa sada ću podsjetiti samo na dio onoga što sam radio”, kazao je Šeks, pa detaljno nabrojio sve svoje izbore u hrvatski Sabor.

“‘Sudjelovao sam u sedam parlamentarnih izbora; 1990. godine pobijedio sam u svojoj izbornoj jedinici u prvom izbornom krugu dobio 67 posto glasova, više od svih ostalih protukandidata zajedno”, kazao je, te prepričao i svoje ostale izborne pobjede. “Dakle, na temelju rezultata sedam izbora u hrvatskoj povijesti izabran sam u Hrvatski sabor, četiri puta sam bio potpredsjednik, jednom predsjednik”, zaključio je Šeks.

Komentiraj