POVJERENSTVO ZA ODLUČIVANJE o sukobu interesa pojačava pritisak na ministra financija Zdravka Marića, ali moguće i širi zonu interesa na premijera Plenkovića zbog snimke spornog sastanka održanog u Vladi 26. veljače 2017., čiji je sadržaj objavio Nacional

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pojačava pritisak na ministra financija Zdravka Marića, ali je moguće da svoj interes u aferi Agrokor počinje širiti i na premijera Andreja Plenkovića. To bi mogao biti epilog jednog indikativnog poteza tog povjerenstva. U redakciju Nacionala koncem proteklog tjedna stigao je dokument koji takav epilog najavljuje i definitivno potvrđuje da je Zdravko Marić pod pojačanim pritiskom.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakPLENKOVIĆ ‘Složni smo oko Milinovića, takav cirkus u HDZ-u neće proći’
Sljedeći članakŠefovi europskih novinskih agencija kritiziraju Facebook i Google
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.