Hrvatski isporučitelj informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga, Sedam IT, dobitnik je prestižnog certifikata Cisco Product Sales Excellence koji ga je odveo na svjetsko okupljanje Cisco partnera u Cape Townu u sklopu eventa Partner Plus Winner’s Circle 2017.

Sudjelovanje na Partner Plus Winner’s Circle 2017 omogućava partnerima mrežno povezivanje i priznanje od strane vrhunskih Cisco rukovoditelja. Mario Germ izabran je za predstavljanje tvrtke Sedam IT i prihvatiio je nagradu za izvrsnost prodaje proizvoda kao priznanje Sedam IT ciljeva prodaje za tekuću 2017. godinu.

“Izuzetno smo ponosni što smo dobili i pozivnicu i nagradu. To je snažan dokaz o povjerenju i sposobnosti tvrtke Sedam IT da zadovolji potrebe naših kupaca kroz isporuku Cisco rješenja. Impresivno je razgovarati s mnogim vrhunskim stručnjacima na Ciscou i biti u mogućnosti produbiti naše partnerstvo na tolikim razinama te biti prepoznat kao dio ove elitne skupine”, rekao je Ante Jurišić, predsjednik Uprave Sedam IT.

Uz ovogodišnju nagradu, tvrtka Sedam IT već je dugi niz godina dobitnik Customer Satisfaction Excellence priznanja koje Cisco dodjeljuje svojim partnerima i kojim se potvrđuje najviši stupanj izvrsnosti u pružanju usluga i podrške Cisco korisnicima.

Naime, Sedam IT pruža 24/7/365 usluge i podršku za preko 50 korisnika iz svih grana industrija i djelatnosti u regiji, a koji imaju potrebu za modernim ICT rješenjima.

Komentiraj