Sean Penn priznao kako je uvijek mislio da je rođeni glumac, bolji od drugih

Sean Penn, bez svake sumnje, jedan je od najboljih glumaca današnjice. Pet je puta bio nominiran za Oscara a nakon što ga prva tri puta nije osvojio uslijedili su Oscari za uloge u filmovima „Mistična rijeka“ i „Milk“. Međutim, film s kojim se probio na scenu bio je „Zlatno doba u Ridgemontu“ (Fast Times at Ridgemont High) iz 1982. godine. Bio je to njegov drugi igrani film u kojem je pokazao koliki mu je glumački talent.

U srijedu je 59-godišnji Sean Penn gostovao u emisiji The Tonight Show voditelja Jimmyja Fallona te se prisjetio kako je izgledala audicija za film „Zlatno doba u Ridgemontu“ te kako gotovo nije dobio ulogu zbog svoje bahatosti. „Daleko prije no što sam počeo zarađivati, imao sam osjećaj da sam rođeni glumac, ne zato jer sam mislio da sam dobar već zato jer sam mislio da ostali nisu tako dobri“, rekao je Penn i nastavio „To mi je dalo jako mnogo samopouzdanja“.

Penn je priznao da je uvijek mrzio audicije te je zbog toga uvijek bio loš na audicijama. Smatrao je da treba dobiti ulogu stoga mu je čitanje uloga bila gnjavaža čak i u vrijeme kada je bio nepoznat glumac. Priznao je kako je na audiciji za ulogu u filmu „Zlatno doba u Ridgemontu“ bio grozan zbog čega su mu rekli da nije prošao.

Dok je odlazio k svom autu, dotrčao je jedan od voditelja audicije i rekao mu da se vrati, počne se ponašati drugačije, ponovi audiciju i potrudi se dobiti ulogu. Penn je to i napravio, dobio je ulogu, a ostalo je povijest.

Komentiraj