SDSS u stožeru sa svadbenom tortom: “Brak je sklopljen bez predbračnog ugovora”

U stožeru SDSS-a u nedjelju je osvanula prava svadbena torta. Nastavljajući u tonu iz kampanje, na torti piše ‘Mole se gosti da ne naručuju pjesme’, a mladenci preko ustiju imaju hrvatsku i srpsku zstavu.

Na stolnjaku, pak, stoji natpis: “Brak je sklopljen bez predbračnog ugovora. Mladenci su zadržali svatko svoje prezime”.

SDSS i Milorad Pupovac podignuli su dosta prašine svojim predizbornim spotovima. U onom naslovljenom ‘Pupi je kriv za sve’ SDSS se poigrava s teorijama zavjera koje kruže oko Pupovca, prvenstveno onima koje njega prozivaju za sve nevolje koje su pogodile Hrvatsku.

Pupovca se tako proglašava ‘notornim etno biznismenom koji je na stalnoj vezi s jednim drugim notornim biznismenom, Billom Gatesom’. Dodaje se kako Pupovac ‘stalno šalje Hrvate na cajke u Srbiju, a zaražene Srbe u Hrvatsku’.

U prva dva spota vidjeli smo pripreme za vjenčanje uz poruku: ‘Molimo vas da na svadbi ne pjevate ustaške pjesme jer među gostima ima i Srba’. A nakon toga, objavljen je isti spot, ali s obrnutom porukom. Na ćirilici je napisano da se gosti mole da ne pjevaju četničke pjesme jer na piru ima Hrvata.

Komentiraj