SDP STARTAO KAMPANJU U VUKOVARU: “Slavonija je problem, ali i ključ uspjeha Hrvatske”

Počela je predizborna kampanja SDP-a. Danas je u Vukovaru predsjednik te stranke Davor Bernardić održao konferenciju za medije.

Gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić kazao je kako SDP s kampanjom kreće iz Vukovara kako bi ljudima vratili nadu. Predsjednik SDP-a Davor Bernardić dodao je kako Slavonija nije izabrana slučajno za početak kampanje.

“Slavonija je danas problem, ali i ključ uspjeha Hrvatske. Kada Slavonija postane uspješna, cijela Hrvatska će krenuti naprijed”, rekao je Bernardić na konferenciji i dodao da se hrvatsko gospodarstvo ne može temeljiti na turizmu i kako Hrvatska ne može funkcionirati bez proizvodnje i poljoprivrede, prenosi N1.

Što se tiče kampanje, Bernardić kaže kako će u organizaciji skupova pratiti sve epidemiološke mjere, ali skupove će organizirati. Što se tiče potencijalnog sudjelovanja europarlamentaraca u kampanji, šef SDP-a kaže da je odluka individualna, ali kako europarlamentarci mogu pomoći stranci kao što je ona stala iza njih.

“Postoji jako veliko raspoloženje u predsjedništu stanke i među članstvom da europarlamentarci pomognu stranci, kao što je stranka stala iza njih. Odluka je individualna. U SDP-u je klima potpuno drugačija, europarlamnetarci su hrv zastupnici, ne briselski sluge. Mi štitimo interese Hrvatske u Bruxellesu. Mislim da je dobro da ljudi pomognu svom gradu, kraju, Slavoniji, kao što je SDP stao iza njih. Odluka će biti individualna”, poručio je Bernardić.

Komentiraj