Ivica Galovic/PIXSELL

SDP-OVCI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Ostojić: “Ćuprijaneri pokazali pravo lice i uz glasove pritvorenika prošla Vlada”

Nakon maratonske, 15-satne, sjednice Sabora, sinoć je izglasana nova hrvatska Vlada Tihomira Oreškovića. Preko svojih Facebook profila saborsku raspravu i novu Vladu komentirali su SDP-ovci, bivši premijer Zoran Milanović, bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić i bivši ministar uprave Arsen Bauk.

“Moj program je jaki SDP za još jaču Hrvatsku. Mijenjanjem SDP-a mijenjamo Hrvatsku, a to smo u ove četiri godine jasno pokazali. Želim dalje jačati stranku i okupljati SDP i modernu hrvatsku ljevicu. U SDP-u nikada nije bilo razdvajanja, no kad govorim o okupljanju, mislim na ono što se dogodilo u zadnjih godinu dana u samom SDP-u, kao i na hrvatskoj ljevici i lijevom centru. Ono što smo prošli kroz to vrijeme, posebno u kampanji, do sada je neviđeno. To je bila pozitivna energija, koja nije bila usmjerena ni protiv koga u stranci, nego samo protiv političkog protivnika za kojeg smo tvrdili, a tvrdimo i dalje, da je opasan po Hrvatsku”, napisao je Milanović.

Moj program je jaki SDP za još jaču Hrvatsku. Mijenjanjem SDP-a mijenjamo Hrvatsku, a to smo u ove četiri godine jasno…

Posted by Zoran Milanović on Friday, January 22, 2016

U kasnijoj je objavi novom predsjedniku Vlade Tihomiru Oreškoviću zaželio sve najbolje. “Neće biti jednostavno, ali puno lakše nego 2011.”, zaključio je.

Novom predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Tihomiru Oreškoviću, želim sve najbolje. Neće biti jednostavno, ali puno lakše nego 2011.

Posted by Zoran Milanović on Friday, January 22, 2016

“Završila farsa. Karamarko rekao da će dobit 90 glasova, toga smo se naslušali. Ćuprijaneri pokazali pravo lice i uz glasove pritvorenika prošla Vlada. Ali poštovat treba izbor, sad neka rade po programu koji naravno nemaju i provode reforme koje se, naravno, neće dogoditi. Drago mi je da je prva reforma, to da ukinu reformu školstva, odmah propala. Bit će vremena za ocjenjivanje, a ja cu se sa vama na fejsu kao potpredsjednik i ministar pozdravit kad preuzmu sve moje poslove. A onda u nove pobjede”, napisao je Ostojić na Facebooku.

Zavrsila farsa..karamarko rekao da će dobit 90 glasova..toga smo se naslusali…cuprijaneri pokazali pravo lice…i uz…

Posted by Ranko Ostojić on Friday, January 22, 2016

Arsen Bauk se zahvalio svima koji su mu pomagali i podržavali ga, kao i onima koji su ga kritikama poticali na bolji rad. “Izglasavanjem povjerenja Vladi Republike Hrvatske prestala je moja dužnost ministra uprave. Hvala svima koji su mi pomagali u obnašanju te dužnosti, onima koji su me podržavali u radu, kao i svima onima koji su me kritikama poticali na bolji rad”, napisao je.

Izglasavanjem povjerenja Vladi Republike Hrvatske prestala je moja dužnost ministra uprave. Hvala svima koji su mi…

Posted by Arsen Bauk on Friday, January 22, 2016

Komentiraj