Pixabay

SDP-OVAC OBJAVIO SNIMKU “Pobrini se da Tomo položi matematiku”

Na YouTubeu se pojavila snimka telefonskog razgovora dvojice SDP-ovaca u kojima jedan od njih prijeti drugom, ako stranački šef ne položi matematiku.

Snimku pod nazivom “Školovanje Tomislava Zrinskog nadarenog kadra Zlatka Komadine” objavio je jučer Nikola Maras, SDP-ov vijećnik u Ličko-senjskoj županiji. Na snimci se čuje kako Jovo Vukša, županijski potpredsjednik SDP-a potvrđuje da je prijetio i tražio sređivanje ispita.

Maras je u to vrijeme bio predsjednik upravnog vijeća gospićkog veleučilišta, a Vukša mu je poručio da se mora pobrinuti da šef ličko-senjskog SDP-a Tomislav Zrinski položi matematiku, “ili će naje****”.

“Prijetnja upućena Nikoli Marasu od strane potpredsjednika ŽO SDP Ličko-senjske županije Jove Vukše ukoliko predsjednik Tomislav Zrinski ne položi matematiku na Veleučilištu “Nikola Tesla” u Gospiću. Inače Tomislav Zrinski je poznat po tome da je predložio sankcije na Glavnom odboru SDP Hrvatske protiv saborskih zastupnika Peđe Grbina, Siniše Hajdaša Dončića, Mihaela Zmajlovića i Vedrana Babića”, navodi se u opisu snimke.

Maras je za Novi list kazao kako je snimka napravljena 2015. ili 2016. godine. “Šokantno su mi djelovale Vukšine riječi, bio sam izvan sebe i odlučio sam ga snimiti. Znao sam da se Zrinski sastajao s dekanom Branislavom Šutićem jer je želio završiti veleučilište. Valjda nije mogao s njim obraditi sve profesore, pa je htio da ja napravim pritisak na profesora matematike. Meni to nije padalo na pamet”, rekao je Maras.

Dodao je kako je odmah javio kolegama iz SDP-a, ali i Zlatku Komadini. “Zrinski je cijelo vrijeme uživao Komadininu zaštitu, uvijek se hvalio da je s njim u odličnim odnosima. Upozorio sam stoga Komadinu kakav je Zrinski zapravo čovjek i čime se on bavi”, kazao je.

Šef ličko-senjskog SDP-a Tomislav Zrinski poručio je kako ne zna za snimku te dodao kako bi Marasa mogao tužiti. Na pitanje je li na kraju položio matematiku, nije odgovorio.

Komentiraj