Na Facebooku su se žestoko obrušili na SDP, poglavito na samoga Ostojića, ali i na predsjednika stranke, Davora Bernardića, javlja N1 televizija.

“Naštetili ste joj vi, sveta trojka Bernardić Komadina Ostojić i sateliti oko vas. Dokle god forsirate sebe i ne vidite ništa dalje od svoga nosa, mi ćemo tonuti sve dublje i dublje”, napisala je jedna korisnica.

“Bome, s takvim izjavama štetiš ti u prvom redu sebi. Bernardić je šteta od prvog dana. On je bez sumnje dobar čovjek, ali ne i političar i to mora shvatiti”, napisala je druga.

“Kad imaš totalno beskrvnog, netalentiranog vođu stranke, s potpunim nedostatkom karizme i bilo kakve političke hrabrosti, onda ne možeš okrivljavati druge za katastrofalni rejting stranke”, stoji u jednom komentaru.

“Komadina, Ostojić, Bernardić, vi ste ti koji ste srozali rejting stranke i vi ste ti radi kojih ljevica nema lidera, a ni stranka. Jer da ste sposobni, niti bi vas članovi predsjedništva kritizirali javno. Pa radi vaše sposobnosti je i HNS otišao k HDZ-u, jer ste vi nesposobni”, stoji u jednom komentaru.

Podsjetimo, Predsjedništvo SDP-a jednoglasno je zaključilo da su Milanka Opačić i Mirando Mrsić svojim izjavama i istupima nanijeli veliku štetu stranci, a o disciplinskim mjerama protiv njih i evenutualno nekih drugih članova SDP-a raspravljat će se na sljedećoj sjednici Predsjedništva, kazao je potpredsjednik Rajko Ostojić nakon petosatne sjednice.

Komentiraj