Savjetnik predsjednice verbalno napao Milanovića po izlasku sa sučeljavanja

Predsjednički kandidat Zoran Milanović večeras je, nakon zavšetka sučeljavanja na HRT-u, spomenuo tvrtku koja je propala, a u kojoj je u Nadzornom odboru sjedila i Kolinda Grabar-Kitarović, nakon čega ga je verbalno napao njen savjetnik Tomislav Madžar.

“Izvadili ste tešku artiljeriju o Leonu Suliću”, rekli su novinari.

“Nisam to izvadio, nekoliko dana se o tome piše… Ta firma je devastirana”, rekao je Milanović, nakon čega mu je Madžar doviknuo: “Sram vas može biti, i zbog takvog govora i zbog takvog izražavanja”, prenosi Index.

Na to je Milanović upitao: “Je li to iz osiguranja”, na što mu je šef njegovog stožera pojasnio da je riječ o savjetniku predsjednice.

“To vam je zato što se bili na minimalcu, a niste prijavili punu plaću. Zašto ste na minimalcu. To vam je gospodarstvo”, uzviknuo je savjetnik predsjednice dok je Milanović pokušao otići.

No okrenuo se i rekao: “Evo vidite. Izazivaju u Saboru, a ne znaju se tući. Ovako pričaju s bivšim premijerom. Ja tog čovjeka ne poznajem, ne znam tko je”, kazao je Milanović i otišao.

Kasnije je glasnogovornik kampanje Zorana Milanovića, Nikola Jelić putem Twittera poručio kako se šef stožera Kolinde Grabar-Kitarović ispričao Milanoviću.

Komentiraj