VIDEO: SAUCHA SHOW U SABORU “Bernardiću, ne morate ići na izbore, ja ću vam reći, velika ste truba”

HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

U tijeku je saborska rasprava o opozivu Vlade, koju je pokrenuo SDP. Predsjednik SDP-a Bernardić održao je dugo izlaganje, u kojem je i Tomislava Sauchu nazvao ‘HDZ-ovim ortakom’.

Nakon Bernardićevog govora čal 41 zastupnik javio se za repliku. Saucha je prvo prijavio povredu poslovnika, te žestoko ‘opleo’ po Bernardiću.

“Zastupnik ne smije vrijeđati druge zastupnike. Ovo je već praksa Bernardića, nije u redu da se nekoga stalno proziva ad hominem i insinuira neke kriminalne radnje. Kolega Bernardić, ako imate neke dokaze, prijavite. Vi znate zašto sam ja onda glasao, pričali smo tada u vašem uredu. Vi ste tada kazali da želite na izbore da saznate kolika ste točno truba. Ne morate ići na izbore, ja ću vam reći, velika ste truba”, ‘grmio’ je Saucha.

Dodao je da se ‘fore’ s ortacima nije sam sjetio. “Vi stalno nekoga kopirate. Prvo ste kopirali Bandića pa Milanovića, sad kopirate Petrova. Ovo nije prvi put da se mene ovdje proziva”, rekao je.

Sauchu je u svom izlaganju spomenuo i Krešimir Beljak. Saucha ni njemu nije ostao ‘dužan’. “Ja se neću spuštati na tu razinu da spominjem neke zaista pravomoćne nepodopštine. Pustite me na miru. Vi ste došli nekidan i pitali me hoću li ja prijeći na vašu stranu. Pa kako vas nije sram. Vi koji me najviše pljujete zadnjih šest mjeseci”, rekao je.

Beljak mu je odgovorio da je prodao stranku za slobodu. “Da ste imali imalo muda, stali bi pred govornicu”, kazao je Beljak i ‘zaradio’ opomenu Gordana Jandrokovića jer nije prijavio članak zbog kojeg je prijavio povredu poslovnika.

https://www.youtube.com/watch?v=mrAz_Lz-4Lk

Komentiraj