Pixabay

SASTALI SE OBAMA I TRUMP “Učinit ćemo sve da bismo vam pomogli da uspijete”

Pobjednik američkih predsjedničkih izbora Donald Trump stigao je danas u Bijelu kuću kako bi s Barackom Obamom dogovorio tranziciju vlasti. U Bijelu je kuću stigao oko 17 sati po hrvatskom vremenu zajedno sa suprugom Melanijom, a potom se s Barackom Obamom povukao u Ovalni ured na razgovore.

Nakon sastanka Obama je rekao kako su imali ‘otvoreni i široki razgovor’. Dodao je kako se svi moraju ujediniti kako bi se suprostavili izazovima. “Učinit ćemo sve da bismo vam pomogli da uspijete”, rekao je Obama Trumpu.

https://twitter.com/Stcrow/status/796770858085810176

Naglasio je kako je razgovor s Trumpom bio ‘izvrstan’ te kako je ohrabren Trumpovom željom da surađuje s njegovom ekipom na važnim pitanjima.

Izabrani predsjednik Donald Trump rekao je kako je sastanak trajao duže od očekivanog, te kako su razgovarali o mnogim problemima i situacijama. Kazao je kako nikada prije nije upoznao Obamu, te naglasio kako mu je bila čast prisustvovati sastanku.

Prije samo nekoliko mjeseci Trumpov ton i nije bio tako blag. Prvo je upitao ima li Obama uopće američko državljanstvo, a onda na Twitteru objavio kako će Obama otići u povijest kao najgori predsjednik SAD-a.

Komentiraj